dimarts, 9 de gener del 2024

Associació Musical Pau Casals presenta: Time Lapse Trio, amb David Pastor + Masterclass. 19 de gener de 2024

La nostra entitat té el plaer d'anunciar la seva col·laboració en el concert i la masterclass que David Pastor i la seva formació faran el proper divendres 19 de gener de 2024 a les 21:00 hores al Mercat Vell de Mollet del Vallès:  

Time Lapse Trio és una autèntica regressió musical que té l’objectiu de mirar enrere per recuperar els clàssics del jazz amb el propòsit d’apropar les melodies més clàssiques a l’audiència. Aconsegueix així, mantenir la identitat intacta amb tota la seva essència. El repertori està format per una selecció de peces clàssiques, reconeixibles pel públic i adaptades per a trio de jazz (a contrabaix, piano i trompeta).

El concert s'emmarca en el programa Arts i Escena de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

Les entrades del concert es poden adquirir en línia (https://molletvalles.koobin.com/), i la masterclass és gratuïta i serà el mateix divendres a les 17:30 hores a la Marineta (pl. de l’Església, 7). El nombre de places és limitat a l'aforament de la sala.

La masterclass té com a títol Els 3 pilars fonamentals en l’estudi de la trompeta. Estarà adreçada a trompetistes però també a altres instruments de vent metall. És recomanable portar el propi instrument ja que serà una classe eminentment pràctica.

Cartell Time Lapse Trio
 
Cartell masterclass David Pastor