QUI SOM
L'Associació Musical Pau Casals és una reconeguda entitat cultural de la ciutat de Mollet del Vallès fundada l'any 1989 (89ampc) i l'objectiu de la qual és treballar, difondre i gaudir del món de la música.

Ens organitzem com una entitat ciutadana sense cap ànim de lucre. En el si de l'associació existeix una formació bandística per donar cabuda a tots els músics de Mollet del Vallès i de la resta de la comarca, així com a instrumentistes d'altres indrets que estiguin interessats en formar part del nostre projecte.

Per facilitar la incorporació a aquesta formació o a d'altres, des de l'Associació disposem d'un professorat per iniciar a l'alumnat a l'instrument que esculli, obtenint així els ensenyaments necessaris tant per formar-ne part, com també per continuar estudiant al Conservatori en nivells superiors.

La formació que oferim inclou classes de llenguatge musical i d'instrument, el qual pot ser cedit per l'Associació durant un període inicial.

L'any 2014 vam complir 25 anys apropant la música a tothom i realitzant una reconeguda tasca social i cultural. L'any 2015 se'ns va atorgar la distinció cívica Per Mollet, que distingeix aquelles entitats i associacions que realitzen una tasca important en el territori.
Logo Associació Musical Pau Casals Mollet del Vallès