dilluns, 18 de juny del 2018

Concert de fi de curs de l'AMPC - juny 2018

El proper dissabte 30 de juny de 2018 portarem a la Plaça Major de Mollet del Vallès (davant de l'Ajuntament) el nostre concert de fi de curs'17-18. Serà a les 19:00 hores i esperem comptar amb la presència de tots vosaltres!

Portem mesos preparant aquest concert, que per a nosaltres significa l'assoliment d'un nou any de música, i el colofó de moltes de les obres que hem estat tocant des del passat mes de setembre en què vam donar inici a les actuacions després de l'estiu passat.

L'arribada de l'estiu la celebrarem amb una primera part de concert amb temes clàssics de banda, com ara pasdobles, sardanes i algun tema de música catalana per, tot seguit, interpretar algunes bandes sonores de películes que hem estat treballant a consciència els darrers mesos en els assajos. Per exemple: The beauty and the beast, The lion king, Aladdin, Skyfall... i algunes sorpreses més per a petits i grans que encara no us revelarem. Les haureu de venir a escoltar!

Després del concert, al Centre Cívic l'Era, farem el nostre tradicional sopar de fi de curs amb les persones sòcies de l'entitat.