dimecres, 8 de gener del 2020

Associació Musical Pau Casals presenta: Saxplosion, amb Big Dani Pérez + Masterclass. 17de gener de 2020


La nostra entitat té el plaer d'anunciar el proper dels actes de celebració del 30è aniversari, que no és altre que l'apadrinament del concert que Big Dani Pérez i la seva formació faran el proper divendres 17 de gener de 2020 a les 21:00 hores al Mercat Vell de Mollet del Vallès: Saxplosion.

Big Dani Pérez és sens dubte un dels millors saxofonistes de l’escena actual, una veu sorprenent i un compositor i arranjador amb molta classe i bon gust. El seu espectacle “Saxplosion” amb la “Big Dani Pérez”, en què l’acompanya una secció de saxos i una base rítmica excepcional omple cada sala que trepitja a ritme de Soul i Rythm & Blues. Ara podrem viure’l a Mollet del Vallès, dins el programa Arts i Escena de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

Les entrades es poden adquirir a partir de dilluns 13 de gener, de 15.30h a 21.00h a la Marineta (pl. de l’Església, 7) i el mateix dia al Mercat Vell per només 5€.

Però a més a més del concert, fidels al nostre objectiu d’apropar i fer més accessible la formació musical, l’AMPC organitza una masterclass amb Dani Pérez, el mateix divendres 17 de gener a les 17:30 hores a la Marineta (pl. de l’Església, 7). El nombre de places és limitat, i per això cal inscriure’s prèviament al següent formulari: