dijous, 14 de maig del 2020

Bon Fi de Curs i de Confinament! Maig-Juny 2020

A aquestes alçades del mes de maig hauríem d'estar preparant el nostre concert de final de curs, que s'anava a celebrar el 13 de juny en un format de concert doble com a fi de festa del nostre 30è aniversari. Malauradament, la situació que hem viscut de confinament degut al COVID, ens va obligar a cancel·lar l'actuació i tots els assajos des del dia 14 de març i fins a nou avís. Les audicions de final de curs de les nostres Aules AMPC a la Marineta també han sigut, òbviament, cancel·lades.

Esperem poder retrobar-nos amb més normalitat el curs que ve, sigui pels actes de l'11 de setembre o més endavant. Per part nostra, esperem oferir-vos de nou la nostra música tan bon punt sigui possible i, per acomiadar aquest curs i per desitjar-vos un bon final de confinament (esperem que sigui així) us hem volgut oferir aquest tema que hem tocat cadascú des de casa seva. La veritat és que no ha sigut fàcil ajuntar les nostres 27 veus, però al final ho hem pogut fer amb tota la il·lusió del món especialment dedicat per a tots i totes vosaltres.

Així doncs, us deixem amb la nostra versió de Happy en mode confinament! Esperem que us agradi i poder tornar a tocar en directe molt aviat.

Cuideu-vos molt i... ens veiem en breu!