divendres, 12 de novembre del 2021

Proper concert: Santa Cecília 2021

El proper 27 de novembre, a les 18:30, celebrarem al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès el nostre tradicional concert de Santa Cecília.

Aquest concert significarà la nostra retrobada en un Santa Cecília amb el públic molletà, donat que al 2020 no vam poder fer l'actuació de la patrona de la música. Serà una actuació plena de ritme en què oferirem una selecció musical de temes escrits entre el darrer terç del s.XX i els primers anys del s.XXI. Es tracta de música que ens convidarà a moure'ns, moltes vegades fins i tot a ballar, ni que sigui asseguts a les butaques del Teatre de Can Gomà.

El concert serà dirigit pel nostre director, en Mario Roldán Muñoz.

Tot i que no hi ha limitacions d'aforament tret de les del propi teatre, recomanem adquirir les entrades de forma anticipada per assegurar-vos cadira. Per aquest motiu, hem habilitat dos dies per poder fer compra anticipada al C.C. la Marineta: divendres 19 i divendres 26 de novembre de 18:00 a 20:30.

També es podran adquirir entrades a la taquilla del teatre des d'una hora abans del concert. El preu de l'entrada és de 5€.

Us esperem!