DIRECCIÓ - Mario Roldán Muñoz

En Mario Roldán va néixer a Madrid, i va començar els seus estudis musicals com a pianista als vuit anys. Als quinze, inicià els estudis de saxòfon clàssic al Conservatorio Moreno Torroba de Madrid de la mà del saxofonista Andrés Gomis. Després d'això, cursà el grau mitjà de saxòfon clàssic amb Javier Sánchez Carrascosa. En l'últim curs de grau mitjà, va compatibilitzar els estudis clàssics amb els de jazz i música moderna a l'Escola de Música Creativa de Madrid, convertint-se en un dels vint alumnes becats per l'escola per estudiar amb el saxofonista nord-americà Bobby Martínez.

Va formar part també de la Big Band Música Creativa, dirigida per Bobby Martínez, amb la qual va participar en diversos festivals madrilenys destacats com el Festival de Invierno, a més de ser Big Band resident de la Sala Barco de Madrid.

Com arranjador, ha estudiat amb professors de la talla de Santiago Galán, Vicens Martín o Sergi Vergés, a més de treballar per a diverses formacions com l'Orquestra Fiore, Mr. Soul, Estrella Polar, Four Stations, Arturo Cid i Alessia Desogus, entre d'altres.

Actualment compagina la seva activitat com a instrumentista i arranjador amb la de compositor, director i pedagog, un cop obtingut el Títol Superior en Música en l'especialitat de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals.